Kwaliteit in elk detail

Duurzaamheid voorop

Vakmanschap op maat

Adembenemende designs

Over ons

Onze winkels

Kurk 2000 parketvloeren in Leiden en Thorbecke Parket & Kurk in Den Haag zijn twee parketspeciaalzaken met een zeer ruime ervaring sids 1992 in de parketbranche. In beide winkels treft u een ruim assortiment aan houtenvloeren, kurkvloeren, lamelparket, bamboevloeren, pvc en laminaatvloeren aan.

Tevens beschiken zij over een volledig assorti-ment van alles wat met het leggen, behoud en onderhoud van uw vloer te maken heeft: o.a. ondervloeren, vochtisolatie, afdeklatten, plinten, lijm, lak, onderhoudsmiddelen, lucht-bevochtigers, viltjes, legsetjes en meer.

Wanneer u interesse heeft in een nieuwe par-ketvloer is het niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Wel is het belangrijk dat u de juiste vloer uitkiest die bij uw per-soonlijke levensstijl en wensen past. Het is namelijk niet zomaar een aankoop. Daarom willen wij u daarmee graag helpen.

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen tevreden bent met de vloer als die erin ligt maar dat u ook nog vele jaren daarna plezier hiervan beleefd.