Kwaliteit in elk detail

Duurzaamheid voorop

Vakmanschap op maat

Adembenemende designs

Merken

Parketfabriek Lieverdink

In het Achterhoekse Doetinchem treft u een gemoedelijke parketfabriek die nog ouderwetse normen en waarden hanteert bij de productie van een eerlijk kwaliteitsproduct. Parketfabriek Lieverdink levert uitsluitend aan parketspeciaalzaken en parketteurs in Nederland. Bij ons mag u rekenen op een volmaakt natuurproduct, vervaardigd door ervaren mensen die met bezieling werken aan kwaliteit.

HCE Vloeren

HCE vloeren is een toonaangevende fabrikant in Nederland als het gaat om bijzondere massief eiken vloeren. HCE vloeren maakt haar houten vloeren uitsluitend op maat en op bestelling van zijn dealers. Op deze manier wordt u nooit geconfronteerd met kleur of glansverschillen die vaak ontstaan doordat verschillende partijen worden gemixt. HCE vloeren werkt uitsluitend met Europesch eiken.

Amorim Wise

Elk vloerdeel van Amorim WISE is gebouwd op dezelfde rotsvaste overtuiging. Een overtuiging die meer is dan een verzameling kenmerken, want vloeren moeten absoluut duurzaam zijn, goed voor uw gezondheid, het allerbeste comfort leveren en een positieve impact hebben op de toekomst van de planeet.

Wicanders

Amorim Revestimentos, de wereldwijde marktleider van kurkvloeren, plaatst de natuur op het startpunt voor een betere toekomst, onderzoekt en creëert vloeroplossingen die, zonder het milieu aan te tasten, een hogere levenskwaliteit garanderen. Aanwezig in meer dan 51 landen, Amorim Revestimentos ‘internationale vloerenportfolio en merken staan ​​wereldwijd bekend als pioniers in het creëren van hoogwaardige, baanbrekende oplossingen.

Moso

MOSO levert verschillende typen bamboeparket. Voor iedere specifieke situatie is een MOSO vloer beschikbaar, of het nu gaat een privé-woning of projecttoepassing. Er zijn vloertypen die zwevend kunnen worden gelegd, andere typen dienen vast aan de ondervloer te worden gelijmd. Sommige vloeren zijn gelakt, anderen geolied en het is ook mogelijk om het parket tijdens het leggen af te werken met een afwerking naar keuze.

Quick Step

Het gepatenteerde Uniclic systeem maakt de plaatsing van een Quick-Step vloer gemakkelijk. Je plaatst je vloer in een “klik”, zonder lijm – en dat gaat heel gemakkelijk en snel. Je vindt een volledig gamma plinten voor elke vloer en elke smaak. Elke oplossing heeft dezelfde kwaliteitstests als je nieuwe Quick-Step laminaatvloer ondergaan. Je krijgt dus de volledige Quick-Step garantie.

Mutrex International

Mutrex International B.V. is een jonge, flexibele, internationaal gerichte groothandel op het gebied van kurkproducten. De onderneming in zijn huidige vorm is in 2003 opgericht, maar voor onze kennis en kunde kunnen wij putten uit meer dan 65 jaar ervaring en expertise: de voordelen van een familiebedrijf waarbij inmiddels de derde generatie aan zet is. Vanwege de flexible inzet van ons personeel in combinatie met de ongekende mogelijkheden van kurk kunnen wij zeer snel inspelen op al uw wensen.

Vloeren van topkwaliteit

Thorbecke Parket en Kurk maakt alleen gebruik van topmerken als het gaat om vloeren. Alleen met deze topmerken kunnen wij de kwaliteit leveren waar wij achter staan!